Boross Nóra

  • Boross Nóra
    körtechips

    Körtechips, naspolyalekvár, fokhagymás szilvamártás – Készüljünk az őszre finomságokkal!

    Nyári élményeinkkel felvértezve vágjunk bele az őszbe! Szeressük, csodáljuk, ízlelgessük!
  • Boross Nóra
    halételek

    HALhatatlan receptek: hogyan készítették a halételeket a régiek?

    Mit főzzünk? Valami finomat, újszerűt, gyorsat, egészségeset. A választ nem feltétlenül a divatos külföldi ételek közt kell keresnünk. Négyszáz év receptjei várják újbóli felfedezésüket...
  • Boross Nóra
    fagyi

    Fagyi házilag? Mi sem egyszerűbb!

    Készítsünk természetes hozzávalókból finom, házi fagylaltot!
  • Boross Nóra
    nyári desszertek

    Áfonyalikőr és dinnyelekvár: különleges receptek a kerti partikra

    Nem baj, ha az augusztusi kerti partik hosszúra nyúlnak, amíg van elegendő áfonyalikőr a poharakban, dinnyelekvár a sütiben és ecetben eltett csili a hús...
  • Boross Nóra
    Finomságok ajándékba

    Finomságból sosem elég - Karácsonyi ajándék receptek

    Három olyan finomságot ajánlunk, amelyek nemcsak az ünnepi készülődés hangulatához járulnak hozzá, hanem kiváló ajándékok is lehetnek szeretteinknek.
  • Boross Nóra
    Mézes dióval a hideg is viselhetőbb

    Egy kis friss dió, mézzel

  • Boross Nóra
    Kép: pixabay.com

    Őszi ízek

    Az ősz első hónapja tulajdonképpen a nyár levezető időszaka. Még tombol bennünk az energia, amit a napfény töltött belénk, még kerül friss gyümölcs az...
  • Boross Nóra
    Vegeta házilag?

    Saját vegeta

  • Boross Nóra
    Barack, sárgadinnye, meggy – ezerízű július!

    Befőzés természetesen

  • Boross Nóra
    Alapanyagért az erdőbe?

    Alapanyagért az erdőbe?

  • Boross Nóra
    Indulhat a befőzés

    Indulhat a befőzés: rebarbaraszörp, eper- és cseresznyebefőtt, tárkonyos gyöngyhagyma

    Eltesszük télire a nyarat, üvegbe zárjuk a napfényt, átmentjük a tél selymes ízeit a nyárba…akárhogyan fogalmazunk, a befőzés örömet okoz, magabiztosabbá, tudatosabbá tesz. A...
  • Boross Nóra
    medvehagymás pesto

    Medvehagyma pesto és tormahab: csupa íz, csupa vitamin

    Két recept medvehagyma és torma felhasználásával, ami percek alatt elkészíthető, és a húsvéti sonka különleges ízesítője lehet.
  • Boross Nóra
    kókuszdió befőtt

    Nem csak nyersen finom a retek és a snidling! – Három tavaszi recept

    A tavasz első hónapja még fagyos lehet, de ilyenkor már nagyon várjuk a tavaszt. Ki gondolná, hogy ilyenkor is üvegbe lehet zárni az ízeket...