Körtechips, naspolyalekvár, fokhagymás szilvamártás – Készüljünk az őszre finomságokkal!
Nyári élményeinkkel felvértezve vágjunk bele az őszbe! Szeressük, csodáljuk, ízlelgessük!
Boross Nóra
HALhatatlan receptek: hogyan készítették a halételeket a régiek?
Mit főzzünk? Valami finomat, újszerűt, gyorsat, egészségeset. A választ nem feltétlenül a divatos külföldi ételek közt kell keresnünk. Négyszáz év receptjei várják újbóli felfedezésüket...
Boross Nóra
Fagyi házilag? Mi sem egyszerűbb!
Készítsünk természetes hozzávalókból finom, házi fagylaltot!
Boross Nóra
Áfonyalikőr és dinnyelekvár: különleges receptek a kerti partikra
Nem baj, ha az augusztusi kerti partik hosszúra nyúlnak, amíg van elegendő áfonyalikőr a poharakban, dinnyelekvár a sütiben és ecetben eltett csili a hús...
Boross Nóra
Finomságból sosem elég - Karácsonyi ajándék receptek
Három olyan finomságot ajánlunk, amelyek nemcsak az ünnepi készülődés hangulatához járulnak hozzá, hanem kiváló ajándékok is lehetnek szeretteinknek.
Boross Nóra
Egy kis friss dió, mézzel
Boross Nóra
Őszi ízek
Az ősz első hónapja tulajdonképpen a nyár levezető időszaka. Még tombol bennünk az energia, amit a napfény töltött belénk, még kerül friss gyümölcs az...
Boross Nóra
Saját vegeta
Boross Nóra
Befőzés természetesen
Boross Nóra
Alapanyagért az erdőbe?
Boross Nóra
Indulhat a befőzés: rebarbaraszörp, eper- és cseresznyebefőtt, tárkonyos gyöngyhagyma
Eltesszük télire a nyarat, üvegbe zárjuk a napfényt, átmentjük a tél selymes ízeit a nyárba…akárhogyan fogalmazunk, a befőzés örömet okoz, magabiztosabbá, tudatosabbá tesz. A...
Boross Nóra
Medvehagyma pesto és tormahab: csupa íz, csupa vitamin
Két recept medvehagyma és torma felhasználásával, ami percek alatt elkészíthető, és a húsvéti sonka különleges ízesítője lehet.
Boross Nóra
Nem csak nyersen finom a retek és a snidling! – Három tavaszi recept
A tavasz első hónapja még fagyos lehet, de ilyenkor már nagyon várjuk a tavaszt. Ki gondolná, hogy ilyenkor is üvegbe lehet zárni az ízeket...