Aki bort iszik, nem kap kolerát. Ezt már eleink is felismerték. – Képmás-est a szőlőről
A szőlővel rengeteg jó dolog történhet a borrá váláson kívül is. Saly Noémi irodalom- és Budapest-történésszel, számos szakácskönyv szerzőjével a szőlő kultúrájáról beszélgettünk. A meglepetés pedig ezúttal nem a fülnek vagy csupán a szemnek szólt: Magyarország történelmének szőlős fogásaival ismerkedhettünk meg testközelből. Novotny Antal, a Katlan Tóni Kft. tulajdonosa ugyanis nemcsak receptekhez kapcsolódó történetekkel és történelmi receptekkel érkezett, hanem ötféle kóstolófalattal és mustfröccsel várta a Képmás-est látogatóit.
Kérjük, támogasson, hogy otthonába vihessük az értéket!
Fontosnak tartjuk, hogy a kepmas.hu által közvetített értékek továbbra is ingyenesen juthassanak el minden olvasóhoz. Kérjük, ha örömmel olvassa cikkeinket, hallgatja és nézi felvételeinket, támogassa Ön is a kepmas.hu-t!
Támogatom a kepmas.hu-t>>