Van egy jól bevált, ősi módja annak, hogyan oldhatjuk a magunk és a mások stresszét, hogyan szabadítsuk fel a boldogsághormonokat (másokban, magunkban): ki kell...
Gondolta volna, hogy a kuglóf 2000 éves múltra tekint vissza? A római forma alig változott, hiszen az oldalán lévő barázdák és a középen elhelyezkedő...
Akarok-e? Kinek? Neked, kedves barátom, aki hozzám hasonló cipőben jársz? A szomszédomnak, akit csak futólag ismerek? A kollégámnak, akinek az igazmondásában sem vagyok biztos...
A tavasz kezdetén sokan elhatározzuk, hogy lefogyunk, szeretnénk megszabadulni a súlyfölöslegtől, mire beköszönt a nyár. Számos tuti fogyasztó tippel bombáznak a különböző termékek gyártói...
Egy svájci orvos, több mint száz éve az elsők között ismerte fel, hogy táplálékunk túlzott finomítása, a túlzott mértékű húsfogyasztás, és a mindent „túlfőzés”...
Az első müzli apró gyümölcsdarabkákból, gabonaőrleményből, joghurtból és magokból kevert pép volt. Svájcban az 1940–50-es években lett ismert a müzli, és már nem hiányozhatott...
Az emberi szervezet elsavasodása csöndben, a háttérbe húzódva végzi romboló tevékenységét, miközben mindennapjainkat a legkülönbözőbb tünetek keserítik meg. Mi áll e civilizációs betegség hátterében...
Vicces, kedves, pontosan dolgozó kollégának ismertem meg, de mióta igazgatói ülésekre jár, nem találkoztam vele. Egy elhúzódó tárgyalásról robog ki most is, be is...
A gyümölcscentrifugás receptek a lehető legegyszerűbbek, nem kell hozzájuk más, mint megmosni, ha szükséges, fölaprítani, vagy megpucolni a hozzávalókat – az alma és körte...