Boross Nóra Medvehagyma pesto és tormahab: csupa íz, csupa vitamin Két recept medvehagyma és torma felhasználásával, ami percek alatt elkészíthető, és a húsvéti sonka különleges ízesítője lehet.
Bognár Mária Hat karfiolos recept, ha új ízekre vágyunk – töltve és rántottaként is finom! A karfiol a benne levő élelmi rost, a jelentős C-vitamin és bizonyos kéntartalmú összetevőknek köszönhetően védelmet nyújthat egyes rákbetegségek, főként a bélrák kialakulásával szemben...
Bognár Mária A zöldbab találkozása a baconnel és két további recept Így készül a zöldbab saláta, a rakott zöldbab és a baconbe tekert zöldhüvelyű bab.
Bognár Mária A zöldborsó a könnyed nyári ebédek főszereplője – receptek a hét minden napjára Hétfőn zöldborsó krémleves, kedden zöldborsó pörkölt, szerdán franciasaláta... Nyolc recept a vitamindús zöldség kedvelőinek.