Boross Nóra Medvehagyma pesto és tormahab: csupa íz, csupa vitamin Két recept medvehagyma és torma felhasználásával, ami percek alatt elkészíthető, és a húsvéti sonka különleges ízesítője lehet.
Bognár Mária Hat karfiolos recept, ha új ízekre vágyunk – töltve és rántottaként is finom! A karfiol a benne levő élelmi rost, a jelentős C-vitamin és bizonyos kéntartalmú összetevőknek köszönhetően védelmet nyújthat egyes rákbetegségek, főként a bélrák kialakulásával szemben...
Bognár Mária Tormamártás: egy régi klasszikus Főtt húsokhoz, sült csülökhöz kiváló kiegészítő ez az egyszerű mártás.
Bognár Mária Ezt a tormamártásban főtt húst több okból is érdemes kipróbálnunk A friss torma gyökere sok kalciumot, magnéziumot, B- és C-vitamint tartalmaz. Érdemes tehát kipróbálnunk egy tormás receptet!
Bognár Mária Korai zöld vitaminbombák: madársaláta, rukkola, zsázsa Mindhárom saláta gyors növekedésű, és nemcsak konyhakertben termeszthető, de tavaszi hajtatásra is alkalmas balkonládában, cserépben.